Spring naar content

Kober als jouw werkgever

Kober is klein en groot tegelijk. We zijn maatschappelijk betrokken. Ook bieden we je veel ruimte voor ontwikkeling. Meer weten over Kober? Ontdek hoe het is om bij Kober aan de slag te gaan, lees bijvoorbeeld de verhalen van onze collega’s.

Kober als werkgever

Met meer dan 200 vestigingen is Kober de grootste kinderopvangorganisatie in de regio. En de leukste! Ontdek waarom Kober ook voor jou de beste keuze is.

Ruimte voor ontwikkeling - Kober
Ruimte voor ontwikkeling

Bij Kober krijg je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen. Je blijft je ontwikkelen, als mens en als professional.

 

Gezond en fit blijven - Kober
Gezond en fit blijven

Doe mee aan sportieve activiteiten en ontvang een vergoeding voor jouw sportabonnement of maak gebruik van het fietsplan.

 

Financieel alles op orde - Kober
Financieel alles op orde

Prima salaris, aangevuld met aantrekkelijke kortingen, reiskostenvergoedingen, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Altijd en overal dichtbij - Kober
Altijd en overal dichtbij

Onze gezellige locaties voelen als thuis. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een grote, professionele organisatie waar alles goed geregeld is. Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant.

Onze cultuur

Kober is groot en klein tegelijk. Bij ons vind je de professionaliteit van een stevige en uitgesproken organisatie. Dat combineren we met een warm en vertrouwd thuisgevoel. We werken met passie, samen en met lef. Doelgericht en met een duidelijke visie vergeten we nooit waar we het voor doen: de ontwikkeling van kinderen en het ondersteunen van ouders.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn klein aan de voorkant en groot, professioneel en goed georganiseerd aan de achterkant. Dat moet ook wel. Bij Kober werken meer dan 1100 mensen. Naast een prima salaris kun je bouwen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne werkomgeving, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, toeslagen, vergoedingen, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, een fietsplan en een collectieve zorgverzekering.

Altijd dichtbij, onze locaties.

Met meer dan 200 locaties zijn we overal in West-Brabant altijd in de buurt. Bij kinderen en hun ouders. En bij jou. Vind je het fijn om op een steenworp afstand van je werk te wonen? Ga dan snel op zoek naar een leuke vacature bij jou in de buurt.