Spring naar content

Leren en werken bij Kober

Wil je aan de slag in de kinderopvang? Zoek je een uitdagende, leerzame en gezellige plek om het vak te leren? Dan ben je bij Kober kinderopvang aan het juiste adres.

We zien je graag groeien

Kober is een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je leren en werken combineren. Of je nu op zoek bent naar een stageplek, een carrière switch naar de kinderopvang, of een BBL-traject wilt volgen, bij ons kan het allemaal.

 

Onze ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw leerproces. Je krijgt de kans om direct in de praktijk te leren, waardevolle ervaring op te doen en tegelijkertijd je diploma te halen.

Klaar om de eerste stap te zetten? We zien je graag.

Bij Kober krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen

16 jaar was Wendy Berendsen, toen zij binnenstapte bij Kober. Wendy begon als stagiaire pedagogisch medewerker. Ze is nooit meer weggegaan. Kober en alles wat er bij kinderopvang komt kijken, kent ze door en door. In oktober startte ze met haar nieuwe baan: unitmanager Groene Dorpen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Met meer dan 200 vestigingen is Kober de grootste kinderopvangorganisatie in de regio. En de leukste! We zijn maatschappelijk betrokken en bieden je veel ruimte voor ontwikkeling. Ontdek waarom werken en leren bij Kober ook voor jou de beste keuze is.

Bijdragen aande ontwikkeling van kinderen

Fijne collega'sen een professionele werkomgeving

Je ontvangtdirect een salaris of vergoeding

Kober vergoedtjouw opleidingskosten

Extra ondersteuningdoor een pedagogisch coach

Ruimte voor groei,ontwikkeling en vitaliteit

Jaarlijkseen gezellig teamuitje!

Met Kober kun je alle kanten op.

Wil je in de kinderopvang aan de slag maar weet je nog niet precies waar je hart ligt? Dan helpen we je graag op weg.  Of je nou een stage, een leerwerktraject of een baan zoekt. We zien je graag.

Zij-instroom

Is het tijd voor iets anders? En lijkt het je heerlijk om met kinderen te werken? Bij Kober heb je de mogelijkheid om te switchen van beroep. Je volgt het zij-instroomtraject waarmee je je kwalificeert voor werken op de groep.

BBL

Wil jij kinderen helpen om avonturen te beleven en de wereld te ontdekken? Zoek je een inspirerende manier om het praktijkgedeelte van jouw BBL-opleiding in te vullen? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Stage

Een stage is de beste manier om kennis te maken met de praktijk. We bieden scholieren en studenten een uitdagende, leerzame en gezellige plek om het vak te leren.

Isabella van Thoor volgde het zij-instroomtraject bij Kober. Zij werkte 10 jaar in de zorg, maar verlangde de naar een baan waar zij met kinderen mocht werken. Ze besloot de overstap te maken naar de kinderopvang.  ‘Als ik terugkijk ben ik zo blij dat ik de stap heb genomen. Kinderen die naar mij zwaaien, een high five geven bij binnenkomst of een kind dat bij mij troost vindt. Dat vind ik bijzonder.

Verhalen van onze collega's

‘Je kunt echt iets bijdragen en iedere dag is anders’

Pedagogisch medewerker Claire: “Bij Kober krijgt iedereen de mogelijkheid om door te groeien”

Altijd al met kinderen willen werken? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou!