Spring naar content

Pedagogisch medewerker Breda

Werken als pedagogisch medewerker in Breda bij Kober!

Door de groei van onze locaties in Breda  zijn wij op zoek naar versterking voor onze verschillende teams. We hebben meerdere vacatures openstaan voor pedagogisch medewerker in Breda die verschillen in aantal uren, locatie of soort kinderopvang. Is het jouw passie om met kinderen te werken, en bij te dragen aan hun ontwikkeling? En doe of heb je een relevante opleiding gedaan? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures. En hopelijk zien we je snel op een van onze locaties in Breda!

Jouw functie als pedagogisch medewerker in Breda

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken. We zetten ons vol overgave en liefde iedere dag in  om ze daarbij te kunnen begeleiden. Dit doen wij op onze verschillende soorten kinderopvang die wij te bieden hebben. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor activiteiten organiseren die passen bij hun leeftijd en interesses. Daarnaast onderhoud je contact met de ouders en vervul je samen met je collega’s administratieve taken.

Kober als werkgever

Klein aan de voorkant, maar groot aan de achterkant, dit vat Kober als werkgever goed samen. Onze locaties voelen als een thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Je zult  onderdeel zijn van een stabiele en professionele organisatie waar alles goed gereld is. Je krijgt altijd de ruimte om nog beter te worden in je vak en nieuwe dingen te leren. Verder helpen we je graag om gezond te blijven en bieden we prettige kortingen op bijvoorbeeld op de opvang van je eigen kinderen!

Pedagogisch medewerker vacatures Breda

We hebben verschillende Kober locaties in Breda. Zo hebben wij een kinderopvang in Prinsenbeek, maar ook een bso in de wijk Boeimeer. Hier onder vind je alle openstaande vacatures voor pedagogisch medewerker in Breda!

Wat wij jou bieden

Verder hebben wij jou  als pedagogisch medewerker bij Kober veel te bieden. Wij noemen een aantal  van deze punten voor je op:

Fijne collega’s en een professionele werkomgeving.

Ruimte voor groei, ontwikkeling en vitaliteit

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Prima salaris met prettige extra’s en kortingen

Extra ondersteuning door een pedagogisch coach

Wat wij zoeken

Verder hebben wij jou  als pedagogisch medewerker bij Kober veel te bieden. Wij noemen een aantal  van deze punten voor je op:

Bij jou voelen kinderen zich veilig, gewaardeerd en gerespecteerd

Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite

Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders

Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang en een VVE-certificaat is handig

Heb je vragen? Wij geven graag antwoord!

Wil je meer weten over de functie pedagogisch medewerker in Breda? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl

Marijke van Urk