Spring naar content

Kom werken in de kinderopvang bij Kober

Kober is klein en groot tegelijk. We zijn maatschappelijk betrokken. Wij bieden de veiligheid van een grote organisatie met het gevoel van een kleine organisatie! Kom jij bij ons werken?

Waarom werken bij Kober?

Met meer dan 200 vestigingen is Kober de grootste kinderopvangorganisatie in de regio. En de leukste! Ontdek waarom Kober ook voor jou de beste keuze is.

Ruimte voor ontwikkeling - Kober
Ruimte voor ontwikkeling

Pak jouw kans om te blijven groeien en ontwikkelen. Bij Kober krijg je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen. Je blijft je ontwikkelen, als mens en als professional.

 

Gezond en fit blijven - Kober
Gezond en fit blijven

Doe mee aan sportieve activiteiten en ontvang een vergoeding voor jouw sportabonnement of maak gebruik van het fietsplan.

 

Beloftes Kober
Iedere dag betekenisvol werk

Werken met kinderen geeft je de kans om hun toekomst vorm te geven. Het is creatief en uitdagend, geen dag is hetzelfde. En niet te vergeten, het zorgt voor hartverwarmende momenten vol dankbaarheid en waardering.

Altijd en overal dichtbij - Kober
Altijd en overal dichtbij

Onze gezellige locaties voelen als thuis. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een grote, professionele organisatie waar alles goed geregeld is. Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant.

Kom werken als pedagogisch medewerker bij Kober

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die ons team komen versterken. Als pedagogisch medewerker heb jij een grote invloed op het verdere leven van kinderen. Je laat kinderen de wereld zo goed mogelijk en op hun eigen manier ontdekken.

Ben jij bezig aan je opleiding? Geen probleem! Bij ons heb je ook de mogelijkheid om als bijbaan te werken in de kinderopvang!

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over het werken bij Kober?

Over Kober

Onze cultuur

Kober is groot en klein tegelijk. Bij ons vind je de professionaliteit van een stevige en uitgesproken organisatie. Dat combineren we met een warm en vertrouwd thuisgevoel. We werken met passie, samen en met lef. Doelgericht en met een duidelijke visie vergeten we nooit waar we het voor doen: de ontwikkeling van kinderen en het ondersteunen van ouders.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn klein aan de voorkant en groot, professioneel en goed georganiseerd aan de achterkant. Dat moet ook wel. Bij Kober werken meer dan 1100 mensen. Naast een prima salaris kun je bouwen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne werkomgeving, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, toeslagen, vergoedingen, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, een fietsplan en een collectieve zorgverzekering.

Altijd dichtbij, onze locaties.

Met meer dan 200 locaties zijn we overal in West-Brabant altijd in de buurt. Bij kinderen en hun ouders. En bij jou. Vind je het fijn om op een steenworp afstand van je werk te wonen? Ga dan snel op zoek naar een leuke vacature bij jou in de buurt.

Marijke van Urk

Kom je werken in de kinderopvang?

Marijke vertelt je graag meer over het werken bij Kober en de mogelijkheden!

076 5045628 of werken@kober.nl.