Spring naar content

Pedagogisch medewerker Roosendaal

Kom werken als pedagogisch medewerker in Roosendaal!

Onze pedagogisch medewerkers in Roosendaal zijn opzoek naar nieuwe collega’s! Door de groei van onze Kober locaties in (omgeving) Roosendaal hebben we verschillende vacatures als pedagogisch medewerker openstaan. Via onderstaande button ga je direct naar deze verschillende vacatures. Houd jij er van om met kinderen te werken en wil je een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren? Dan ben jij dé Kober topper waar de naar opzoek zijn!

Jouw functie als pedagogisch medewerker Roosendaal

Bij Kober hebben we verschillende vacatures openstaan als pedagogisch medewerker in Roosendaal, dit zijn op verschillende locaties en opvangvormen. Jij kunt dus zelf kiezen welke opvangvorm of locatie je het meest aanspreekt!

Als pedagogisch medewerker bij Kober help je kinderen de wereld te ontdekken en hen op de juiste manier hierin te begeleiden. Je gaat aan de slag met activiteiten organiseren voor de kinderen passend bij hun leeftijd en karakter. Deel jij deze visie met ons? En wil jij met je kennis en kunde de ontwikkeling van kinderen stimuleren en een belangrijke bijdrage leveren aan hun leven? Dan zien we je graag op een van onze locaties in Roosendaal!

Over de locaties in Roosendaal

Bij Kober werken is iedere dag een beetje thuiskomen. Dit zit hem in de werknemers en kinderen, maar ook op de manier waarop de locaties zijn ingericht. We creëren graag prettige, lichte ruimten waar een vertrouwde sfeer en een enorme betrokkenheid van de medewerkers is. Het warme, zorgzame en vriendelijke karakter van Kober zie je overal terug. Je zal komen te werken in hechte teams waarbij gezelligheid voorop staat.

Een flexibele baan als pedagogisch medewerker in Roosendaal?

Wil jij graag een flexibele baan waarbij je op meerdere locaties in de regio bijspringt? Dan is flexibel werken binnen de unit Kortendijk-Donken in Roosendaal écht iets voor jou! Je schakelt tussen verschillende locaties en uren, op de vacature pagina vertellen we je graag alles over deze functie.

 

Dit bieden wij jou

Werken als pedagogisch medewerker bij Kober heeft veel voordelen. Zo krijg je bij ons:

De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen

Fijne collega’s en een professionele werkomgeving

Ruimte voor groei, ontwikkeling en vitaliteit

Een prima salaris met prettige extra’s

Dit zoeken wij

Bij Kober zijn er een aantal punten die wij bij iedere pedagogisch medewerker erg belangrijk vinden, wij sommen deze graag voor je op

Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite

Bij jou voelen kinderen zich altijd veilig en gerespecteerd

Jij hebt kennis van de richtlijnen rondom veiligheid en hygiëne

Je voldoet aan de kwalificatie-eisen pedagogisch medewerker

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over de vacatures pedagogisch medewerker Roosendaal? Of wil je een keer op een van onze locaties een kijkje nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl.

Marijke van Urk