Spring naar content

Kinderopvang Breda

Wil jij werken op de kinderopvang in Breda?

Door de groei van onze locaties in Breda zijn wij op zoek naar versterking binnen onze teams op de verschillende soorten kinderopvang. We hebben meerdere vacatures openstaan die verschillen in het aantal uren of de locatie in Breda. Ook is het mogelijk om als bijbaan naast je studie. Wil jij je vol overgave inzetten voor kinderen en bijdrage aan hun ontwikkeling? Dan zoeken naar jou!  Ga naar onze openstaande vacatures op de kinderopvang in Breda!

Jouw functie als bso medewerker in Breda

De buitenschoolse opvang die wij bij Kober bieden, is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Bij de bso doen onze medewerkers er alles aan om de kinderen een fijne tijd te bezorgen en hen te ondersteunen in de ontwikkeling. Jij bent onderdeel van de wijk- en leefomgeving van de kinderen. De ene keer sta je samen met de kinderen in het voetbalcorner, de andere keer organiseer je in samenwerking met school een toffe activiteit. Want de leraren en jij hebben een goede band en weten elkaar te vinden.

Herken jij je in bovenstaande punten en heb jij een relevante opleiding gedaan? En sta jij hiernaast ook nog eens stevig in je schoenen? Dan zijn we bij Kober op zoek naar jou!

Verschillende vacatures kinderopvang Breda

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken. En dit doen wij altijd met veel liefde en plezier. We bieden verschillende soorten kinderopvang, zoals:

Lijkt het jou geweldig om te komen te werken in een werkomgeving waar je een belangrijke maatschappelijke bijdrage kunt leveren? En heb je een relevante opleiding gedaan hiervoor? Solliciteer dan op een van onze vacatures op een van onze soorten kinderopvang in Breda!

Dit bieden wij jou

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden bij Kober! Wij sommen graag een aantal van deze punten voor je op:

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Dit zoeken wij

Bij iedere openstaande vacature zoeken wij net wat andere eigenschappen in onze medewerkers. Over het algemeen zijn er wel punten die wij bij iedere medewerker heel belangrijk vinden:

Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite

Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd

Jij hebt kennis van de richtlijnen rondom veiligheid en hygiëne

Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Wil je meer weten over de vacatures kinderopvang/kinderdagverblijf omgeving Breda? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl

Marijke van Urk