Spring naar content

Kinderopvang Brabant

Kom jij werken op de kinderopvang bij een van onze locaties in Brabant?

Door de groei van onze locaties in (Noord) Brabant zijn wij op zoek naar versterking binnen onze verschillende teams. We hebben verschillende vacatures openstaan die verschillen in aantal uren of locaties, ook een bijbaan is mogelijk naast je studie. Houdt jij er van om met kinderen te werken en hen blij te maken met je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vertellen je graag meer wat we jou te bieden hebben en wat we van jou verwachten. Onder aan de pagina vind je al onze vacatures.

Jouw functie als bso medewerker

De buitenschoolse opvang die wij bij Kober bieden, is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Bij de bso doen onze medewerkers er alles aan om de kinderen een fijne tijd te bezorgen en hen te ondersteunen in de ontwikkeling. Jij bent onderdeel van de wijk- en leefomgeving van de kinderen. De ene keer sta je samen met de kinderen in het voetbalcorner, de andere keer organiseer je in samenwerking met school een toffe activiteit. Want de leraren en jij hebben een goede band en weten elkaar te vinden.

Herken jij je in bovenstaande punten en heb jij een relevante opleiding gedaan? En sta jij hiernaast ook nog eens stevig in je schoenen? Dan zijn we bij Kober op zoek naar jou!

Verschillende vacatures kinderdopvang Breda

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. We bieden kinderopvang in verschillende soorten en voor verschillende leeftijden. Zo bieden wij:

Voor al deze soorten kindervang zijn wij op zoek naar nieuwe toppers die onze teams komen versterken. Wil jij komen te werken in een werkomgeving waar je een belangrijke maatschappelijke bijdrage kunt leveren? En heb je een relevante opleiding gedaan hiervoor? Solliciteer dan op een van onze vacatures kinderopvang in Brabant!

Nog geen diploma op zak?

Dat is bij Kober geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om als bijbaan te werken op de kinderopvang in Noord-Brabant. Afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding kun je bij Kober komen werken bij het kinderdagverblijf of bso.

Dit bieden wij jou

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden! Wij sommen graag een aantal van deze punten voor je op:

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Dit zoeken wij

Bij iedere vacature zoeken wij net wat andere dingen in onze potentiële nieuwe medewerkers. Over het algemeen zijn er wel punten die wij bij iedere medewerker van groot belang vinden:

Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite

Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd

Kinderen zijn bij jou in goede handen

Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Wil je meer weten over de vacatures kinderopvang/kinderdagverblijf op een van onze locaties in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl

Marijke van Urk