Spring naar content

Vacatures pedagogisch medewerker Breda

Werken als pedagogisch medewerker in Breda

Wil je aan de slag als pedagogisch medewerker in Breda? Kom werken bij Kober en help kinderen de wereld te ontdekken! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met veel plezier en op de juiste manier kinderen willen begeleiden. Iets voor jou? Bekijk dan direct onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Onze locaties voor pedagogisch medewerkers in Breda

Kober biedt opvang aan bij verschillende soorten locaties in Breda en omgeving. Hierbij kan je denken aan kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en bij de peuterspeelzaal. Zoek je veel afwisseling in je werk? We zoeken ook medewerkers die vanuit de invalpool op verschillende locaties willen werken.

Kinderdagverblijf vacatures in Breda

Als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijven in Breda ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Je bent er niet alleen om de kinderen op te vangen, maar ook om ze creatief te stimuleren en ze thuis te laten voelen op de kinderopvang.

Peuteropvang en peuterspeelzaal vacatures in Breda

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar ben jij de brug naar de basisschool. Je helpt ze om te gaan met leeftijdsgenootjes en ondersteunt het groepsproces. Samen met je collega’s help je deze kinderen om hun basisvaardigheden te ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang (bso) vacatures in Breda

In de buitenschoolse opvang van Kober help je met het opvangen van kinderen van 4 tot 13 jaar. Je helpt de kinderen met hun ontwikkeling door ze uit te dagen en geeft ze de ruimte om met de andere kinderen te spelen.

Werken als pedagogisch medewerker bij Kober heeft veel voordelen. Zo krijg je bij ons:

Ruimte voor groei, ontwikkeling en vitaliteit

De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen

Wie zoeken wij?

Benieuwd wie we zoeken voor onze openstaande vacatures? Wij hechten veel waarde aan de volgende punten:

Herken jij je in deze punten? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk onze vacatures pedagogisch medewerker Breda

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Kijk direct bij onze openstaande vacatures in Breda.