Spring naar content

Vacatures kinderopvang Breda

Wil jij werken op de kinderopvang in Breda?

Door de groei van onze locaties in Breda zijn wij op zoek naar versterking binnen onze teams op de verschillende soorten kinderopvang. We hebben meerdere vacatures openstaan die verschillen in het aantal uren of de locatie in Breda. Ook is het mogelijk om als bijbaan naast je studie. Wil jij je vol overgave inzetten voor kinderen en bijdrage aan hun ontwikkeling? Dan zoeken naar jou!  Ga naar onze openstaande vacatures op de kinderopvang in Breda!

Verschillende vacatures kinderdopvang

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken. En dit doen wij altijd met veel liefde en plezier. We bieden verschillende soorten kinderopvang, zoals:

  • Kinderdagverblijf (kinderen tussen de  0 tot 4 jaar oud)
  • Peuteropvang (kinderen tussen de  2 tot 4 jaar oud)
  • Buitenschoolse opvang (kinderen tussen de 4 tot 13 jaar oud)
  • Overblijven (kinderen tussen de 4 tot 13 jaar oud)

Lijkt het jou geweldig om te komen te werken in een werkomgeving waar je een belangrijke maatschappelijke bijdrage kunt leveren? En heb je een relevante opleiding gedaan hiervoor? Solliciteer dan op een van onze vacatures op een van onze soorten kinderopvang in Breda!

Kober als werkgever

Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant. Dat is waar Kober voor staat. Bij Kober werken is iedere dag een beetje thuis komen. Dat zit hem in de collega’s, maar ook in de manier waarop wij onze locaties inrichten. Overal komt een warm, vriendelijk en zorgzaam karakter terug. Je zal onderdeel zijn van een stabiele, professionele organisatie waar alles goed geregeld is voor je. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen nog beter te worden in je vak.

Dit bieden wij jou

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Dit zoeken wij:

Bij iedere openstaande vacature zoeken wij net wat andere eigenschappen in onze medewerkers. Over het algemeen zijn er wel punten die wij bij iedere medewerker heel belangrijk vinden:

  • Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite.
  • Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd
  • Jij hebt kennis van de richtlijnen rondom veiligheid en hygiëne
  • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang

Heb je vragen? Wij geven graag antwoord!

Wil je meer weten over de vacatures kinderopvang/kinderdagverblijf omgeving Breda? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl