Spring naar content

Vacatures kinderopvang Brabant

Kom jij werken op de kinderopvang bij een van onze locaties in Brabant?

Door de groei van onze locaties in (Noord) Brabant zijn wij op zoek naar versterking binnen onze verschillende teams. We hebben verschillende vacatures openstaan die verschillen in aantal uren of locaties, ook een bijbaan is mogelijk naast je studie. Houdt jij er van om met kinderen te werken en hen blij te maken met je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vertellen je graag meer wat we jou te bieden hebben en wat we van jou verwachten. Onder aan de pagina vind je al onze vacatures.

Verschillende vacatures kinderdopvang Noord- Brabant

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. We bieden kinderopvang in verschillende soorten en voor verschillende leeftijden. Zo bieden wij:

  • Kinderdagverblijf (kinderen van 0 tot 4 jaar oud)
  • Peuteropvang (kinderen van 2 tot 4 jaar oud)
  • Buitenschoolse opvang (kinderen van 4 tot 13 jaar oud)
  • Overblijven (kinderen van 4 tot 13 jaar oud)

Voor al deze soorten kindervang zijn wij op zoek naar nieuwe toppers die onze teams komen versterken. Wil jij komen te werken in een werkomgeving waar je een belangrijke maatschappelijke bijdrage kunt leveren? En heb je een relevante opleiding gedaan hiervoor? Solliciteer dan op één van onze vacatures kinderopvang in Brabant!

Nog geen diploma op zak?

Dat is bij Kober geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om als bijbaan te werken op de kinderopvang in Noord-Brabant. Afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding kun je bij Kober komen werken bij het kinderdagverblijf of bso.

Dit bieden wij jou

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Dit zoeken wij

Bij iedere vacature zoeken wij net wat andere dingen in onze potentiële nieuwe medewerkers. Over het algemeen zijn er wel punten die wij bij iedere medewerker van groot belang vinden:

  • Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd
  • Je stimuleert en motiveert kinderen moeiteloos
  • Kinderen zijn bij jou in goede handen
  • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de vacatures kinderopvang/kinderdagverblijf op een van onze locaties in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op via via 076 504 56 14 of werken@kober.nl