Spring naar content

Kom werken op de bso bij Kober

Ben jij sportieve held of bruis je van de creativiteit? Heb je een groot hart voor kinderen en ook nog het juiste diploma op zak? Dan is dit jouw kans om samen met Jens en Marieke het verschil te maken op één van onze bso-locaties!  Hier kun je jouw talenten inzetten en met je begeleiding maak je impact op de dag van een kind.  Zien we je op de bso?  We zien je graag!

Dit bieden we jou

Het werk als pedagogisch medewerker bij Kober heeft veel voordelen. We noemen er een paar.

Ruimte voor ontwikkeling - Kober
Ruimte voor ontwikkeling

Bij Kober vinden we jouw persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk. Met een uniek opleidingsaanbod en toegang tot 200+ online trainingen via Goodhabitz bieden we je volop kansen en vrijheid. Altijd volgens jouw tempo, eisen en wensen.

 

Gezond en fit blijven - Kober
Vitaliteit en werkplezier

Jouw welzijn staat voorop. We stimuleren een gezonde leefstijl met regelingen zoals een sportabonnement-vergoeding, een aantrekkelijk fietsplan en een budget voor leuke teamuitjes. Hier is werken niet alleen professioneel, maar ook gewoon ontzettend leuk!

 

Financieel alles op orde - Kober
Alles goed geregeld

Prima salaris, korting op kinderopvang bij Kober, reiskostenvergoedingen, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Achter de schermen hebben we het goed voor elkaar. En daar kun je dankbaar gebruik van maken.

Altijd en overal dichtbij - Kober
Altijd en overal dichtbij

Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant, dat vat Kober mooi samen. Je werkt in een gezellig team. Onze locaties voelen als een thuis. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een stabiele, professionele organisatie waar alles goed geregeld is.

We zien je graag Jens!

Jens van Bijnen (21 jaar) wou altijd al met kinderen werken. Dagelijks gymles geven aan leerlingen op middelbare scholen, dat was zijn bedoeling. Het liep anders. Nu heeft hij een vast contract bij bso P&P-tuin in de wijk Boeimeer in Breda en is hij dus pedagogisch medewerker. Het is allemaal mogelijk met een diploma sport en bewegen op zak. Jens vertelt over zijn switch naar de kinderopvang.

Verhalen van onze collega's

We zien je graag Marieke!

Marieke van Oyen werkt al bijna zes jaar bij Kober kinderopvang. Haar opleidingsachtergrond is een combinatie van sociaalpedagogische hulpverlening en docent beeldende vorming en kunst. Sinds haar start bij Kober, combineert ze deze twee passies. Vorig jaar volgde ze via Kober een eenjarige opleiding tot atelierpedagoog bij Atelier in een koffer om het ontdekkende karakter van kinderen te ondersteunen en ze daarbij te begeleiden.

Betekenisvol werk voor kinderen en de maatschappij

Na een drukke dag op school, landen kinderen bij jou op de bso. Daar doen ze wat zij het liefste doen; buiten spelen, koken, knutselen of sporten. En terwijl kinderen ontspannen, geef jij kinderen vertrouwen, veiligheid of juist extra uitdaging in sport en spel zodat ze groeien.  Jouw werk is waardevol in het leven van kinderen en daardoor ook van betekenis voor de maatschappij. Voelt goed hè. Kom werken op de bso bij Kober.