fbpx Spring naar content

Vacature pedagogisch medewerker Breda

Werken als pedagogisch medewerker in Breda bij Kober!

Door de groei van onze locaties in Breda  zijn wij op zoek naar versterking voor onze verschillende teams. We hebben meerdere vacatures openstaan voor pedagogisch medewerker in Breda die verschillen in aantal uren, locatie of soort kinderopvang. Is het jouw passie om met kinderen te werken, en bij te dragen aan hun ontwikkeling? En doe of heb je een relevante opleiding gedaan? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures. En hopelijk zien we je snel op een van onze locaties in Breda!

Jouw functie als pedagogisch medewerker in Breda

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken. We zetten ons vol overgave en liefde iedere dag in  om ze daarbij te kunnen begeleiden. Dit doen wij op onze verschillende soorten kinderopvang die wij te bieden hebben. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor activiteiten organiseren die passen bij hun leeftijd en interesses. Daarnaast onderhoud je contact met de ouders en vervul je samen met je collega’s administratieve taken.

Kober als werkgever

Klein aan de voorkant, maar groot aan de achterkant, dit vat Kober als werkgever goed samen. Onze locaties voelen als een thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Je zult  onderdeel zijn van een stabiele en professionele organisatie waar alles goed gereld is. Je krijgt altijd de ruimte om nog beter te worden in je vak en nieuwe dingen te leren. Verder helpen we je graag om gezond te blijven en bieden we prettige kortingen op bijvoorbeeld op de opvang van je eigen kinderen!

Dit bieden wij jou

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Prima salaris met prettige extra’s en kortingen

Extra ondersteuning door een pedagogisch coach

Wat wij zoeken:

Ben je benieuwd waar wij naar opzoek zijn? Bij Kober zijn er een aantal standaard punten waar wij veel waarde aan hechten, wij sommen ze graag voor jou op:

  • Bij jou voelen kinderen zich veilig, gewaardeerd en gerespecteerd
  • Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite.
  • Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders
  • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang en een VVE-certificaat is handig.

Heb je vragen? Wij geven graag antwoord!

Wil je meer weten over de functie pedagogisch medewerker in Breda? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl