fbpx Spring naar content

Buitenschoolse opvang Breda

Kom jij werken op de bso in Breda?

Kober is aan het groeien op verschillende locaties in Breda. Daarom zoeken wij versterking binnen onze teams op de buitenschoolse opvang! We hebben verschillende vacatures openstaan. Deze verschillen in de soort functie, locatie en aantal uren. Houd jij er van om dagelijks met kinderen bezig te zijn en hen te ondersteunen in de ontwikkeling? Dan ben jij degene die wij zoeken! Via onderstaande button ga je naar onze openstaande vacatures op de bso in Breda.

Jouw functie als bso medewerker in Breda

De buitenschoolse opvang die wij bij Kober bieden, is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Bij de bso doen onze medewerkers er alles aan om de kinderen een fijne tijd te bezorgen en hen te ondersteunen in de ontwikkeling. Jij bent onderdeel van de wijk- en leefomgeving van de kinderen. De ene keer sta je samen met de kinderen in het voetbalcorner, de andere keer organiseer je in samenwerking met school een toffe activiteit. Want de leraren en jij hebben een goede band en weten elkaar te vinden.

Herken jij je in bovenstaande punten en heb jij een relevante opleiding gedaan? En sta jij hiernaast ook nog eens stevig in je schoenen? Dan zijn we bij Kober op zoek naar jou!

Kober als werkgever

Bij Kober doen we er alles aan om onze locaties als een thuis te laten voelen, voor zowel de kinderen als voor jou. Je komt te werken in een gezellig team. Daarnaast zul je onderdeel zijn van een stabiele en professionele organisatie waar alles goed geregeld is. Je zult de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je vak. Naast dit krijg je ook prettige extra’s en kortingen! Denk aan korting op de opvang van je eigen kind, of hulp om gezond en fit te blijven.

Dit bieden wij jou

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden bij Kober! Wij sommen graag een aantal van deze punten voor je op:

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Over de locaties

Bij Kober doen we er alles aan om onze locaties te voelen als thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Met onze inrichting willen we overal het warme, vriendelijke en zorgzame karakter laten terugkomen. Op onze locaties hebben we verschillende ruimtes waar de kinderen hun ding kunnen doen en zichzelf te kunnen ontplooien. Zo hebben we de bso-ruimte, (kleuter)gymzalen, een keuken, een atelier en een groot buitenspeelplein.

Dit zoeken wij

Er zijn verschillende vacatures op de peuteropvang bij Kober. Voor iedere vacature zoeken wij net wat andere werknemers. Wel zijn er een aantal punten die we bij iedere werknemer belangrijk vinden op de peuteropvang:

Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders

Je stimuleert en motiveert kinderen zonder moeite.

Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd

De tijden van voor- en naschoolse opvang passen in jouw privésituatie

Heb je vragen?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacatures op de bso in Breda? Of zou je graag een keer willen kijken op een van onze locaties? Dan kan! Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl.

Kober_iconen_Smiley blij