fbpx Spring naar content

Vacatures peuterspeelzaal Brabant

Kom jij werken op de peuterspeelzaal bij een van onze locaties in Brabant?

Wil jij werken op een peuterspeelzaal in Brabant? Bij Kober zijn wij op zoek naar medewerkers die onze teams op de peuterspeelzaal, of zoals wij het noemen peuteropvang, komen versterken. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Verschillende vacatures peuterspeelzaal Brabant

Op de peuteropvang verzorg je met veel liefde en geduld kinderen tussen de 2 tot 4 jaar oud. Samen met je collega’s onderneem je activiteiten en zorg je voor  rust, aandacht en veiligheid voor de kinderen. Dit doe je met veel ruimte voor individuele aandacht. Op de peuteropvang wordt ook vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) aangeboden. Hiervoor ben je 3F en VVE geschoold (bij voorkeur Piramide) en sterk in het begeleiden van een (eigen) peutergroep.

 

Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? En lijkt het jouw geweldig een belangrijke maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren? Ga dan naar de vacatures onderaan de pagina en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures

Bijbaan op de bso

Bekijk vacature

Sportieve pedagogisch medewerker bso bij Kober

Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker met groene vingers bij Kober

Bekijk vacature

Kober als werkgever

Kober is klein aan de voorkant, en groot achterkant. Je komt te werken in een gezellig team. Onze locaties voelen als een thuis voor zowel de kinderen als voor jou als werknemer. Je bent onderdeel van een stabiele en professionele organisatie  waar alles goed geregeld is. Je krijgt alle ruimte om nog beter te worden in je vak en je verder te ontwikkelen. We helpen je graag om gezond en fit te blijven. Ook krijg je prettige kortingen, denk aan korting op de opvang van je eigen kinderen.

Dit bieden wij jou

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden bij Kober! Wij sommen graag een aantal van deze punten voor je op:

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Fijne collega’s en een professionele werkomgeving

Ruimte voor groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met prettige extra’s, toeslagen en kortingen

Dit zoeken wij:

Er zijn verschillende vacatures op de peuteropvang bij Kober. Voor iedere vacature zoeken wij net wat andere werknemers. Wel zijn er een aantal punten die we bij iedere werknemer belangrijk vinden op de peuteropvang:

Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders

Je bent enthousiast en open

Je hebt de juiste diploma’s en voldoet aan de kwalificatie-eisen, zoals 3F taaltoets

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Wil je meer weten over de vacatures peuteropvang op een van onze locaties in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of werken@kober.nl

Kober_iconen_Smiley blij