fbpx Spring naar content

Pedagogisch medewerker Brabant

Kom jij werken als pedagogisch medewerker bij een van onze locaties in Brabant?

Door de groei van onze verschillende locaties in Brabant zijn wij op zoek naar versterking van onze verschillende teams. We hebben verschillende vacatures openstaan die verschillen in aantal uren of locaties. Wordt jij blij van kinderen de ontwikkeling van kinderen stimuleren met jouw kennis en kunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vertellen je graag meer wat we jou te bieden hebben en wat we van jou verwachten. Onder aan de pagina vind je al onze vacatures voor pedagogisch medewerker in Brabant.

Jouw functie als pedagogisch medewerker

Bij Kober helpen wij kinderen tussen de 0 en 13 jaar oud de wereld te ontdekken. Vol overgave en plezier zetten wij ons dagelijks in om deze kinderen daarbij op de juiste manier te begeleiden. Maar waar zijn wij naar op zoek? Je motiveert en stimuleert kinderen om door activiteiten te organiseren die passen bij hun leeftijd en interesses. Daarnaast onderhoud je het contact met de ouders van de kinderen. Ook vervul je samen met je collega’s je administratieve taken en houd je met elkaar de OuderApp bij. Wordt jij enthousiast van alle bovenstaande werkzaamheden? Zoek tussen onderstaande vacatures jouw favoriete locatie en solliciteer gemakkelijk en snel.

Wij zoeken jou!

Pedagogisch medewerker bij Kober

Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker bso de Plu

Bekijk vacature

Bijbaan op de bso

Bekijk vacature

Kober als werkgever

Kober is groot en klein tegelijk. Je vind bij ons de professionaliteit van een uitgesproken en stevige organisatie. We combineren dit met een warm en vertrouwd thuisgevoel voor zowel de kinderen als voor jou. Je krijgt de ruimte om nog veel beter in je vak te worden en nieuwe dingen te leren.  Ook vinden we de gezondheid  en fitheid van onze werknemers erg belangrijk. Je ontvangt verder prettige kortingen, bijvoorbeeld op de opvang van je kinderen!

Dit bieden wij jou

Natuurlijk hebben wij jou ook veel te bieden bij Kober! Wij sommen graag een aantal van deze punten voor je op:

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Over de locaties

Bij Kober doen we er alles aan om onze locaties te voelen als thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Met onze inrichting willen we overal het warme, vriendelijke en zorgzame karakter laten terugkomen. Op onze locaties hebben we verschillende ruimtes waar de kinderen hun ding kunnen doen en zichzelf te kunnen ontplooien. Zo hebben we de bso-ruimte, (kleuter)gymzalen, een keuken, een atelier en een groot buitenspeelplein.

Dit zoeken wij

Ben je benieuwd naar wat wij zoeken? Bij Kober zijn er een aantal punten waar wij veel waarde aan hechten, wij sommen ze graag voor jou op:

Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd

Je stimuleert en motiveert kinderen moeiteloos

Je bent enthousiast en open

Je voldoet aan de kwalificatie-eisen kinderopvang

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie pedagogisch medewerker op één van onze locaties in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14 of mail naar werken@kober.nl.

Kober_iconen_Smiley blij