Spring naar content

Pedagogisch coach

Pedagogisch coach op de kinderopvang

Als Pedagogisch coach werk je samen met onze pedagogisch medewerkers op verschillende locaties en ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning, begeleiding en coaching op pedagogisch gebied. Je zorgt ervoor dat onze medewerkers worden gestimuleerd om hun pedagogische kwaliteiten verder te ontwikkelen en de beste zorg en begeleiding aan onze kinderen te bieden.

Jouw dagelijkse werkzaamheden als Pedagogisch coach

  • Ondersteuning bieden pedagogisch medewerkers: Als Pedagogisch coach biedt je actieve ondersteuning  aan pedagogisch medewerkers door middel van observatie, reflectie en coaching.
  • Observeren medewerkers en kinderen: Je voert regelmatig observaties uit op de werkvloer om de interactie tussen medewerkers en kinderen te beoordelen en waardevolle feedback te geven.
  • Ontwikkelen en implementeren van trainingen: Je ontwikkelt en implementeert pedagogische trainingen en workshops om de continue professionele ontwikkeling van het team te bevorderen.
  • Werken aan het Kober beleid: Je werkt samen met het management en andere pedagogisch coaches om het pedagogisch beleid van Kober te evalueren, te ontwikkelen en te implementeren.
  • Een voorbeeld zijn: Je bent een betrokken en motiverende mentor voor medewerkers, waarbij je hen stimuleert om hun pedagogische vaardigheden te verbeteren en een veilige, stimulerende en inclusieve omgeving te creëren voor alle kinderen.

We hebben ook nog andere leuke vacatures! Neem een kijkje

Waarom werken als Pedagogisch coach?

  • Je hebt een directe en blijvende impact op de ontwikkeling, het welzijn en geluk van kinderen.
  • Het biedt mogelijkheden voor je eigen groei en ontwikkeling, waarbij je je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden en nieuwe methoden kunt ontdekken.
  • Je begeleidt en coacht pedagogisch medewerkers, helpt hen hun vaardigheden te verbeteren en vergroot hun zelfvertrouwen en professionele groei.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het pedagogisch beleid van een organisatie, waarbij je samenwerkt met het management en andere coaches om de kwaliteit te verbeteren en een optimale leeromgeving te creëren.
  • Het geeft voldoening en betekenis doordat je een verschil maakt in het leven van kinderen en bijdraagt aan de vorming van de volgende generatie.

Enthousiast geworden? Vind een passende vacature!

Heb je na het lezen van de pagina enthousiast geworden? Bij Kober hebben we momenteel meerdere vacatures openstaan voor de functie van Pedagogisch coach. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures en solliciteer direct. We hopen je binnenkort te verwelkomen op een van onze locaties!

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Over de locaties

Bij Kober doen we er alles aan om onze locaties te voelen als thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Met onze inrichting willen we overal het warme, vriendelijke en zorgzame karakter laten terugkomen. Op onze locaties hebben we verschillende ruimtes waar de kinderen hun ding kunnen doen en zichzelf te kunnen ontplooien. Zo hebben we de bso-ruimte, (kleuter)gymzalen, een keuken, een atelier en een groot buitenspeelplein.

Dit zoeken wij

Ben je benieuwd naar wat wij zoeken? Bij Kober zijn er een aantal punten waar wij veel waarde aan hechten, wij sommen ze graag voor jou op:

Ruimte voor ontwikkeling door opleidingen en groeikansen

Gezond en fit blijven met sportieve ondersteuning van Kober

Financieel alles op orde dankzij een prima salaris en fijne extra's

Altijd overal dichtbij een professionele organisatie bij jou om de hoek

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie pedagogisch coach op één van onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14.

Baby buiten op Wobbel