Spring naar content

Groepshulp

Groepshulp op de kinderopvang

Als Groepshulp ondersteun je pedagogisch medewerkers bij het creëren van een positieve en inclusieve sfeer waarin kinderen zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen. Je helpt bij het organiseren van activiteiten en het voorbereiden van materialen, en je bent een aanspreekpunt voor kinderen wanneer ze extra begeleiding of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat de ruimtes schoon en hygiënisch blijven, en dat speelgoed en materialen goed worden onderhouden!

Jouw dagelijkse werkzaamheden als groepshulp

  • Begeleiding van de kinderen: Jij speelt een essentiële rol in de dagelijkse zorg en begeleiding van de kinderen op de kinderopvang.
  • Assisteren en ondersteunen: Als Groepshulp assisteer je actief bij het verzorgen en ondersteunen van de kinderen in hun dagelijkse activiteiten.
  • Organiseren van activiteiten: Je helpt bij het organiseren van diverse activiteiten, zoals spelletjes, knutselwerkjes en educatieve projecten, en bereidt de benodigde materialen voor.
  • Bijdragen aan een schone omgeving: Daarnaast draag je zorg voor een schone en opgeruimde omgeving waarin de kinderen kunnen spelen en leren. Dit omvat het regelmatig schoonmaken van de ruimtes, het zorgvuldig onderhouden van het speelgoed en de materialen, en het naleven van hygiënenormen en -protocollen.
  • Extra begeleiding en ondersteuning: Je fungeert als aanspreekpunt en biedt extra begeleiding en ondersteuning aan de kinderen wanneer dat nodig is.

We hebben ook nog andere leuke vacatures! Neem een kijkje

Waarom werken als groepshulp?

  • Je kunt een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van kinderen door actief bij te dragen aan hun dagelijkse zorg en begeleiding.
  • Je helpt bij het creëren van een veilige en inclusieve omgeving waarin kinderen kunnen groeien en leren.
  • Je werkt samen met een team van professionals die dezelfde passie delen voor hoogwaardige kinderopvang.
  • Werken als Groepshulp geeft je de mogelijkheid om betekenisvol werk te doen en een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.
  • Je draagt bij aan de toekomstige succesvolle ontwikkeling van de kinderen.

Kom jij werken als groepshulp bij Kober?

Bij Kober hebben we op dit moment diverse openstaande vacatures voor de functie van Pedagogisch coach. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op een van onze locaties!

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Een professionele werkomgeving met fijne collega’s

Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit

Prima salaris met fijne extra’s

Over de locaties

Bij Kober doen we er alles aan om onze locaties te voelen als thuis, voor zowel de kinderen als voor jou. Met onze inrichting willen we overal het warme, vriendelijke en zorgzame karakter laten terugkomen. Op onze locaties hebben we verschillende ruimtes waar de kinderen hun ding kunnen doen en zichzelf te kunnen ontplooien. Zo hebben we de bso-ruimte, (kleuter)gymzalen, een keuken, een atelier en een groot buitenspeelplein.

Dit zoeken wij

Ben je benieuwd naar wat wij zoeken? Bij Kober zijn er een aantal punten waar wij veel waarde aan hechten, wij sommen ze graag voor jou op:

Ruimte voor ontwikkeling door opleidingen en groeikansen

Gezond en fit blijven met sportieve ondersteuning van Kober

Financieel alles op orde dankzij een prima salaris en fijne extra's

Altijd overal dichtbij een professionele organisatie bij jou om de hoek

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie pedagogisch medewerker op één van onze locaties in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op via 076 504 56 14

Pedagogisch medewerker en peuter bij aanwezigheidsbord