Spring naar content

Functies

Ontdek de mogelijkheden bij Kober kinderopvang

Bij Kober maken we samen de wereld van kinderen elke dag een beetje magischer. Of je nu een passie hebt voor onderwijs, zorg, of creatief bezig zijn, bij Kober vind je de perfecte functie die aansluit bij jouw talenten en ambities. Lees verder en ontdek waarom werken bij Kober niet alleen een baan is, maar een avontuur!

Pedagogisch Medewerker

Als pedagogisch medewerker ben jij het hart van onze opvang. Jij creëert een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving waar kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen. Je begeleidt de kinderen in hun spel en ontwikkeling, organiseert leuke en educatieve activiteiten en voelt vertrouwd voor zowel de kinderen als hun ouders. Bij Kober krijg je de ruimte om echt het verschil te maken in het leven van jonge kinderen.

Unitmanager

Heb jij leiderschapskwaliteiten en een passie voor kinderopvang? Als unitmanager bij Kober ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op jouw locatie(s). Je stuurt een team van enthousiaste medewerkers aan, zorgt voor een vlekkeloze organisatie en waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Je hebt oog voor detail en weet precies hoe je een omgeving creëert waar kinderen en medewerkers zich thuis voelen.

Bso-Medewerker (Buitenschoolse Opvang)

Werk je graag met oudere kinderen en houd je van sport, spel en creativiteit? Dan is de rol van bso-medewerker perfect voor jou! Bij Kober geef je kinderen de kans om voor en na schooltijd te ontspannen en plezier te maken. Je organiseert uitdagende en leuke activiteiten die aansluiten bij de interesses van de kinderen en zorgt voor een gezellige en veilige sfeer. Geen dag is hetzelfde en je hebt alle ruimte om je creativiteit te laten zien.

Ondersteunende Functies

Naast de directe zorg voor kinderen, biedt Kober ook diverse ondersteunende functies. Denk aan administratieve rollen, marketing, HR en meer. Deze functies zijn cruciaal voor het soepel laten verlopen van onze organisatie en ondersteunen onze pedagogische teams. Ben jij een organisatorisch talent of heb je een specifieke expertise? Ook dan vind je bij Kober een passende rol.

Stageplaatsen en Opleidingsmogelijkheden

Bij Kober investeren we graag in de toekomst. Daarom bieden we diverse stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden aan. Of je nu een student bent die praktijkervaring wil opdoen of een professional die zich verder wil ontwikkelen, bij Kober krijg je de kans om te leren en te groeien. Met onze begeleiding en jouw inzet, leg je een stevige basis voor een succesvolle carrière in de kinderopvang.