Spring naar content

Werken in de kinderopvang doe je met je hart

Werken in de kinderopvang

Lijkt het jou wat om te werken in de kinderopvang? Op een kinderdagverblijf bij de allerkleinsten. Of zie jij jezelf werken op de peuterspeelzaal? Dit noemen we ook wel de peuteropvang. Daar ontwikkelen peuters zich om de stap te maken naar het basisonderwijs. Je kan natuurlijk ook aan de slag als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang.

De voordelen van het werken in de kinderopvang?

We noemen er een paar!

  • In ieder geval is geen dag hetzelfde!
  • Je geeft een kind veel mee voor de toekomst.
  • Dankbaar werk, want dankzij jou leren ze nieuwe woorden, ontwikkelen kinderen zich iedere dag en ontdekken ze een passie.

Een waardevolle baan

Als je werkt in de kinderopvang maak je kinderen wegwijs in de wereld. Als pedagogisch medewerker ben je voor ouders een professionele partner in de opvoeding. Samen met ouders leg je de basis voor een leven lang ontwikkelen. De pedagogische visie van Kober is daarbij het vertrekpunt. Die bepaalt hoe we denken en doen, onze locaties inrichten en ondersteuning bieden aan ouders. Onze 6 pedagogische principes zijn de leidraad. We werken we allemaal en overal op dezelfde manier.

Werken bij een maatschappelijke kinderopvang

Kober kinderopvang staat voor maatschappelijke kinderopvang. Ons ultieme doel is kinderopvang te bieden aan alle kinderen. Samen met onze partners van de BMK (Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang) maken we ons daar sterk voor. Het betekent dat de kwaliteit van kinderopvang altijd voorop staat. De eventuele winst die we maken vloeit direct terug in de organisatie en komt ten goede aan kwalitatief hoogstaande opvang en innovatie – en dus aan het kind.

De beste kansen voor ieder kind

Daar draait het om bij Kober kinderopvang. We zien kinderopvang als een plek waar spelen en leren bij elkaar komen. Een plek waar kinderen zich in alle vrijheid ontwikkelen. Wij begeleiden hen daarbij. Passend bij wie ze zijn en wat ze nodig hebben. Dat doen we met veel plezier. Want niets geeft meer voldoening dan zien hoe een kind groeit en verder komt.

Wat houdt werken in de kinderopvang in?

Werken in kinderopvang betekent werken op de mooiste werkplek, waar geen dag hetzelfde is. Kinderen leren en ontwikkelen zich elke dag, dankzij jou! Wil je meer weten? Kijk ook eens op www.kinderopvang-werkt.nl.

Wil jij werken in de kinderopvang?

Check je diploma! Het is belangrijk dat je diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Dat kun je controleren met de diplomacheck. Controleer hier of jouw diploma voldoet.