Spring naar content

Groepshulp

Het werk in de kinderopvang vraagt veel van pedagogisch medewerkers. Om de werkdruk op de locaties te verlagen werken we met groepshulpen.

Wat is een groepshulp?

Een groepshulp is een collega die het werk van de pedagogisch medewerkers op allerlei manieren ondersteunt. Denk daarbij aan licht huishoudelijk werk en het bewaken van de voorraad. Maar ook het helpen bij het begeleiden van kinderen bij het buitenspelen behoort tot de taken van een groepshulp.

Een groepshulp heeft geen verzorgende taken. Als groepshulp heb je een andere rol dan een pedagogisch medewerker. Je zorgt voor dat alle andere zaken soepel verlopen. Onze ideale kandidaat is iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van het team en enthousiast wordt van werken in een omgeving met kinderen.

De vacatures zijn vervuld! 

We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen. Daar gaan we de komende weken mee aan de slag! Voor nu is het niet meer mogelijk om te reageren op de vacature.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag? Dan beantwoorden wij hem graag. Hieronder vind je antwoord op al je vragen.

De werktijden zijn afhankelijk van de locatie waar je komt te werken. Tijdens de speeddate zullen we vragen naar jouw beschikbaarheid. Op basis van jouw beschikbaarheid en de wensen van de verschillende locaties, zullen we proberen een zo goed mogelijke match te maken. Wel vragen we enige flexibiliteit van de groepshulp.

Er wordt in ieder geval beschikbaarheid op maandag, dinsdag en donderdag gevraagd. Een verdeling van de uren op de andere dagen is mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en de wensen van de locatie.

We kijken bij de matching naar je woonplaats. We proberen een locatie te zoeken in of zo dicht mogelijk bij jouw adres.

We hebben geen specifieke startdatum. Als je meteen beschikbaar bent, kun je snel starten nadat alles in orde is gemaakt.

Nee, de vacature staat voor 12-16 uur open. Vooralsnog is 16 uur het maximaal aantal uur per locatie.

Dit is afhankelijk van de locatie waar een groepshulp wordt gevraagd. Op de ene locatie wordt met name  om ondersteuning gevraagd op de peutergroep of het kinderdagverblijf. Op een andere locatie kan het zijn dat er juist hulp wordt gevraagd bij een uitje met de bso. Je helpt in ieder geval de pedagogisch medewerkers op allerlei manieren met hun taken.

Na ontvangst van jouw sollicitatie kijken we eerst naar jouw CV en motivatie. Als dit positief is ontvang je binnen een week een uitnodiging voor een speeddate op het Kober kantoor in Breda. Daarna volgt een aanstellingsgesprek op de locatie waar je mee gematcht bent. Als dit allemaal positief is, kun je snel van start zodra alles rond is.

Je komt in dienst bij Kober. We starten met een contract voor 7 maanden. Als het goed gaat wordt dit contract daarna uiteraard verlengd.

Je hebt geen specifieke diploma nodig, wij vragen vmbo werk- en denkniveau. Wel vragen we dat je kennis hebt van veiligheid en hygiëne, makkelijk communiceert met kinderen en collega’s, van aanpakken houdt en een echte ambassadeur voor onze organisatie bent.

Op dit moment zoeken we ongeveer 80 groepshulpen.

Je kunt ons altijd bellen of mailen. Bel 076-5045614 of stuur een mail naar werken@kober.nl. We helpen je dan graag verder.