fbpx Spring naar content

Kom werken in de kinderopvang

Hey! Wil je net als Myrthe werken in de kinderopvang? Wij zoeken nieuwe collega’s voor verschillende Kober-locaties. Van Breda tot Roosendaal, Etten-Leur en alles daar tussenin. Klaar om met jouw passie en kennis de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar te stimuleren? Dan zien we je graag!

Dit bieden we jou

Het werk als pedagogisch medewerker bij Kober heeft veel voordelen. We noemen er een paar.

Financieel alles op orde - Kober
Alles goed geregeld

Prima salaris, korting op kinderopvang bij Kober, reiskostenvergoedingen, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Achter de schermen hebben we het goed voor elkaar. En daar kun je dankbaar gebruik van maken.

Ruimte voor ontwikkeling - Kober
Ruimte voor ontwikkeling

Bij Kober vinden we jouw persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk. Met een uniek opleidingsaanbod en toegang tot 200+ online trainingen via Goodhabitz bieden we je volop kansen en vrijheid. Altijd volgens jouw tempo, eisen en wensen.

Altijd en overal dichtbij - Kober
Altijd en overal dichtbij

Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant, dat vat Kober mooi samen. Je werkt in een gezellig team. Onze locaties voelen als een thuis. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een stabiele, professionele organisatie waar alles goed geregeld is.

Gezond en fit blijven - Kober
Vitaliteit en werkplezier

Jouw welzijn staat voorop. We stimuleren een gezonde leefstijl met regelingen zoals een sportabonnement-vergoeding, een aantrekkelijk fietsplan, budget voor leuke teamuitjes, sportieve uitdagingen en geweldige feesten. Hier is werken niet alleen professioneel, maar ook gewoon ontzettend leuk!

Betekenisvol werk voor kinderen en de maatschappij

Met liefde en plezier aan je werkdag beginnen. Omdat je tien knuffels krijgt. Of omdat een baby net wakker wordt en jou een glimlach gunt. Luister naar de grappige verhalen van peuters en beleef iedere dag weer nieuwe avonturen met de kleuters. Jouw werk is waardevol in het leven van kinderen en daardoor ook van betekenis voor de maatschappij. Voelt goed hè. Ga jij aan de slag als pedagogisch medewerker?

Verhalen van onze collega's

Dit zoeken wij

Het werk als pedagogisch begeleider is zo veelzijdig dat het bijna niet in een paar zinnen te vangen is. Maar we proberen het toch.

  • Je stimuleert en motiveert kinderen
  • Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd
  • Je bent enthousiast en open
  • Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders
  • Je denkt graag mee over nieuwe activiteiten
  • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen

Vragen? Stel ze gerust!

Wil je weten of je met jouw diploma kunt werken in de kinderopvang? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag!